Ocitli jste se v situaci, kdy potřebujete investovat do svého podnikání, ale nemáte čím?

Pak existují dvě možnosti:

  • Obcházet banky a žádat o úvěr
  • Využít možnosti zápůjčky formou zpětného leasingu

V případě volby obcházení bank s žádostí o úvěr si musíte připravit hodně čokolády na pevné nervy, dýchací cvičení pro velkou trpělivost a dobré boty na dlouhé cesty po bankách. Pokud oběháte všechna potřebná místa, vyplníte správně všechny papíry a splníte všechny podmínky, a s trochou štěstí získáte i přijatelné úroky, máte vyhráno a jdete s úvěrem spokojeně domů. Ne však všichni podnikatelé mají takové štěstí a projdou celým tímto procesem úspěšně. Ale i přesto to neznamená, že jsou všechny možnosti vyčerpány. Ještě si můžete zvolit možnost zpětného leasingu.

V případě, že zvolíte možnost zápůjčky formou zpětného leasingu, funguje to tak, že je od Vás vykoupena nemovitost, kterou chcete ručit, například rodinný dům, pozemek apod. Od počátku víte, že nemovitost, kterou ručíte, je majetkem poskytovatele zápůjčky. Neznamená to však, že by bylo cílem vlastnit nemovitosti, nýbrž zhodnocovat finance, které jsou zapůjčeny klientům.
Náklady na zápůjčku jsou individuální a vždy vychází z vašeho požadavku a kvality vašeho ručení. Vždy hledáme kompromis a rozhodně není naším cílem dostat vás do další finanční tísně. Každý klient dostane vždy přesná čísla o tom, kolik finančních prostředků mu poskytneme, a jaké budou jeho náklady, ještě před podpisem smlouvy.

Nyní už si stačí jen vybrat.