Ocitli jste se v obtížné finanční situaci? Nabízíme Vám pomocnou ruku.

Pokud banky odmítají Vaše žádosti o úvěr, poradíme Vám s výběrem vhodné zápůjčky po posouzení požadavků a poskytneme Vám zápůjčku v hodnotě movité věci, kterou máte k dispozici. Chcete-li ručit vlastnickým právem k družstevnímu bytu, narozdíl od peněžních ústavů, je to u nás možné.
Dobu splácení si můžete nastavit dle svých možností a svou zápůjčku můžete splatit i předčasně.
Zápůjčku můžeme vyřídit v místě vašeho bydliště, vše je rychlé a bez poplatků.

Pokud jste v situaci, kdy nestíháte splácet svůj úvěr v jiné bance, za vašimi dveřmi stojí exekutoři a hledáte nejrychlejší řešení, jak z toho ven, poskytneme Vám rychlou úhradu vašeho dluhu a novou smlouvu pro klidné spaní.

Pokud jste v situaci, kdy máte několik půjček a splátky nezvládáte splácet, je čas pomýšlet na konsolidaci. Poskytneme Vám dostatek financí na splacení všech půjček, čímž vznikne pouze jedna zápůjčka s vámi nastaveným splátkovým kalendářem.

Pokud máte pocit, že váš stávající úvěr není výhodný a přeplácíte hodně peněz, refinancujte s naší asistencí. Zrevidujeme vaši úvěrovou smlouvu, domluvíme postup úhrady vaší půjčky a můžete pokračovat ve splácení za lepších podmínek.

Naším hlavním cílem jsou spokojení klienti. Za téměř deset let působení máme za sebou mnoho úspěšných projektů a věříme, že nás mnohé ještě čekají.