Ochrana osobních údajů

Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, souhlas se zpracováním všech poskytnutých osobních údajů společností OTRINO INVEST s.r.o. , vedené pod spisovou značkou: C 236422 vedená u Městského soudu v Praze, se sídlem: Revoluční 1082/8, Nové Město, 110 00 Praha 1, a to pro účely poskytnutí finančních služeb v rozsahu předmětu podnikání výše zmíněné společnosti, zejména pak k plnění povinností dle smlouvy o úvěru. Souhlasím s tím, aby pověřený pracovník společnosti OTRINO INVEST s.r.o. pořídil pro potřeby společnosti kopii občanského průkazu, případně kopii jiných osobních dokladů (pas, řidičský průkaz, rodný list aj.) a společnost tak mohla zpracovat získané údaje pro účely jednoznačné mé identifikace a také pro účely archivace z důvodů možných řízení vyvolaných na základě smlouvy o úvěru nebo v souvislosti s ní.
Dobrovolně souhlasím s:
• s nakládáním a užíváním rodného čísla dle z. č. 133/2000 Sb., o evidenci obyvatelstva
• se zasíláním obchodních sdělení dle z. č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti na sdělenou e-mailovou adresu nebo prostřednictvím SMS.
Tento souhlas udělujete dobrovolně, a to na dobu určitou počínaje jeho udělením až do uplynutí doby 10 let od zániku veškerých závazků či jiných právních vztahů vzniklých mezi účastníkem smlouvy o úvěru a společností OTRINO INVEST s.r.o. Potvrzujete, že jste byl upozorněn na svá práva související se správou a zpracováním osobních údajů OTRINO INVEST s.r.o. , zejména na to, že máte práva dle § 11, 21 zák. č. 101/2000 Sb., tj. poskytnutí údajů je dobrovolné, svůj souhlas můžete bezplatně kdykoliv na adrese správce odvolat, máte právo přístupu k osobním údajům a právo na opravu těchto osobních údajů, blokování nesprávných osobních údajů, jejich likvidaci, atd., i o právu obrátit se v případě domnělého porušení svých práv na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Jsem si vědom/a toho, že uvedení nepravdivých údajů z mé strany může vést k zamítnutí žádosti. Souhlasím s tím, že společnost OTRINO INVEST s.r.o. je oprávněna ověřit si pravdivost a úplnost všech mnou poskytovaných údajů.

Reference - Zkušenosti klientů

Profile picture placeholder
Pan Petr

Musím uznat, že to co se tady píše je asi pravda, včera jsem podepsal smlouvu a ráno byly peníze na účtu, a to mám družst. byt, na který mi nikdo nechtěl půjčit. Vše bylo rychlé, žádné poplatky předem, ani jsem nemusel nikam jezdit, což bylo super!

Profile picture placeholder
Paní Kateřina

Na základě vlastní zkušenosti, budeme Vaše služby určitě doporučovat ostatním. Co jste slíbili, tak jste opravdu splnili, což nás mile překvapilo, hlavně to, že jsme měli přehled o naší žádosti díky vašemu online systému, dokonalé! Nyní můžeme začít s přítelem konečně podnikat a za to Vám patří VELKÝ DÍK !! :o)

Profile picture placeholder
Pan Ladislav

Této firmě musím vyseknout velkou poklonu a poděkovat, že mi zachránili byt před exekucí. Skutečně si zasloužíte velkou pochvalu! .. už jen za tu rychlost a splnění všeho, co jste slíbili. Vřele doporučuji tuto firmu všem, co mají problémy v registru, jejich jednání je opravdu excelentní!

Profile picture placeholder
Pan Martin

Jsem velice spokojený s jejich rychlosti a hlavně odhodláním člověku pomoct když to nejvíce potřebuje......! Určitě doporučuji všem kdo se nacházejí v těžké situaci... A proto jsem se i rozhodl že bych s nima začal spolupracovat a pracovat jako přivýdělek pro jejich společnost. :)

Právě si zapůjčili

Profile picture placeholder
13.12.2017
Pan Jiří
Humpolec
Profile picture placeholder
12.12.2017
Paní Lucie
Votice
Profile picture placeholder
12.12.2017
Paní Martina
Blansko
Profile picture placeholder
12.12.2017
Paní Martina
Blansko
Profile picture placeholder
11.12.2017
Paní Jana
Moravská Nová Ves
Profile picture placeholder
11.12.2017
Pan Václav
Praha